Creatieve campagnes


Onze kernactiviteit is het ontwikkelen van sterke én renderende creatieve campagnes. Of het doel nu recruteren, sensibiliseren of commercialiseren is: we leggen telkens de juiste link met je doelgroep en boeken zo werkelijk verbazingwekkende resultaten.

Marketingcampagnes met poer

Of je nu op zoek gaat naar nieuwe klanten, nieuwe medewerkers of het gedrag van je doelgroep wil aanpassen: een campagne begin je best niet onbezonnen. MAQUINA heeft intussen haar sporen verdiend in zowel commerciële-, sensibiliserende- als recruteringscampagnes. Samen met jou bepalen we het doel, de te bereiken doelgroep en het plan van aanpak. We adviseren je over beschikbare media en inspireren je met creatieve input.

We ontwikkelden al campagnes voor:

Ondersteun je campagne met een marketingplan en mediaplan.

marketingplan opstellen
Een marketing- of mediaplan opmaken is geen one-man job: jouw input, kennis van je product of klant geeft het plan vleugels.

De termen ‘marketingplan‘ en ‘mediaplan‘ worden nog te vaak door elkaar gebruikt. En hoewel ze deels overlappen, zijn ze toch niet helemaal hetzelfde. Een marketingplan biedt een overzicht van je media, kanalen, budgetten, timings en zo meer. Een mediaplan daarentegen toont enkel de planning en budgetten voor de verschillende media die tijdens een campagne worden ingezet.

Ben je er nog niet helemaal uit welke media of kanalen je best voor een campagne zou aanwenden? Neem contact met ons op. We gaan er prat op naast de gekende kanalen ook onverwachte nichekanalen voor te stellen die jouw boodschap zo dicht mogelijk bij je ideale klant krijgen. We gaan op zoek naar een doordachte communciatieflow en rapporteren nadien duidelijk naar je terug. Enkel zo heb je een duidelijk beeld van de kanalen die effectief hebben bijgedragen tot een stevige return.

Nog niet overtuigd? Ontdek enkele van onze creatieve campagnes

 

Op zoek naar een partner voor
je nieuwe reclamecampagne?

Mail ons je briefing
Of bel op +32 (0)51 14 01 74

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Cookie instellingen