menu

Blog

Tips, tricks & info rond marketing, reclame en communicatie

Op regelmatige basis posten we artikels rond nieuwe trends in marketing en communicatie.
Heb je zelf vragen of suggesties die je graag in onze blog ziet verschijnen? Laat het ons weten!

In de reeks #creativeculture wil Maquina een inzicht geven in de werking van een creatief agency om zo, in co-creation met haar klanten, betere en vernieuwende acties op poten te zetten. In deze blogpost breken we een lans voor de vrije rol van de designer in je communicatieplan.

lees meer

Deel op:       

Papier is het tactiele element van vormgeving. Het is wat gewicht en gevoel aan je brochure, folder of visitekaartje geeft. Maquina lijst graag de verschillende opties voor je op.

lees meer

Deel op:       

Design thinking is één van de vele buzzwords die je als marketeer of ondernemer tegenwoordig vaak hoort waaien. Maquina is alvast fan van deze denkwijze en legt je in deze longread dan ook graag uit hoe het precies in z'n werk gaat.

lees meer

Deel op:       

Door het toenemende belang van de online wereld in ieders leven, lijkt het alsof velen het belang van echte publiciteit zoals magazines en tijdschriften op de proef plaatsen. Maar we weten allemaal dat print een medium is dat nog steeds leeft. De online publicaties hebben hun plaats gevonden, naast deze in tijdschriften en magazines.

lees meer

Deel op:       

Je hoort er vaak over praten, direct mailings worden steeds minder gedaan omdat mensen ze minder ‘hip’ vinden of reeds genoeg ‘reclame’ in de brievenbus vinden.
Maar een goede direct mailing campagne blijft de aandacht trekken, en wij bij Maquina geven je enkele tips om van jouw papieren mailingcampagne een succes te maken!

lees meer

Deel op: