campagne Domein Raversyde

Campagnes Atlantikwall & Batterij Aachen

Provinciedomein Raversyde & Provincie West-Vlaanderen

DOEL
Lancerings-
campagne

OPDRACHT
grafische identiteit,
creative direction,
fotografie & video,
mediaplan,
social

JAAR
’18-’19

Een nieuwe attractie voor Provinciedomein Raversyde

Met de renovatie en heropening van de kustbatterij ‘Aachen’ heeft Provinciedomein Raversyde er vanaf 2019 een topattractie bij. Niet alleen ontdek je er een unieke combinatie van geschiedenis en natuur, ook een streepje technologie is niet veraf. Met verschillende projecties, video-elementen en een stukje augmented reality zet Raversyde de toon voor wat museumbezoek betreft. En bij die unieke setup hoort een al even unieke campagne. MAQUINA dook samen met de communicatiedienst van het museum de virtuele loopgraven in, en zette een waarlijk bijzondere campagnestijl neer.

Advertentienetwerk stations België Maquina
Omdat dagjestoeristen een belangrijke doelgroep vormen voor Raversyde werd onder andere sterk ingezet op visibiliteit in stations.

Dazzle paint design Raversyde

Campagne met dazzling’ graphics

Om tijdens de wereldoorlogen aan het kanonnenvuur vanaf de kustlijn te ontkomen, werden oorlogsschepen in te gekke geometrische patronen beschilderd. MAQUINA zocht en vond inspiratie bij deze camouflagetechniek en baseerde de grafiek voor deze campagne op deze patronen. Door te vertrekken vanuit een grafische stijl, eerder dan louter vanuit een campagnebeeld, kan de campagne makkelijk over verschillende kanalen en dragers heen worden doorgetrokken.

 

fotos-raversyde

Media is beter in de mix

Om het publiek warm te maken voor de aankomende opening van Batterij Aachen, werd een breed scala aan verschillende kanalen aangesproken. Out-of-home affichage, een regionale radio- en nationale bioscoopcampagne, advertising in geschiedenismagazines en gerichte social media-advertenties om er maar enkele te noemen.

Belettering outdoor signage Maquina

design campagne reclame

Reclame fotografie Maquina
Fotografie voor de campagne

Social posts & advertising campagne

Gerichte communicatie naar nichedoelgroepen via social media-advertising zorgt dat je boodschap terechtkomt bij de personen die een hoger dan gemiddelde interesse hebben in je dienst of product. Zo bouw je bovendien een publiek op met beperktere, gerichtere budgetten.

 

Social media advertising campagne Maquina

Social en cinema video

Videoshoot & montage (NL + FR) in 4K – voor gebruik op Kinepolis schermen en in social media

Bioscoop reclame België Maquina

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Cookie instellingen