menu

Creatieve websites, apps en e-mailings die blijven hangen.

ppt-presentatie-ide.jpg

Marketingbureau Maquina is een creatief bureau dat jou ook helpt om bestaande en nieuwe klanten aan te trekken via online media, website, e-mailmarketing en reclame. Wij creëren en bouwen tools die opvallen en gericht zijn op conversie. Maak gebruik van de steeds evoluerende digitale wereld en zo tillen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes!

De online wereld heeft de marketing op zijn kop gezet. Tegenwoordig geldt de regel: ‘Ben je online niet te vinden, dan besta je niet.’ Een waarheid als een koe: mensen gaan steeds meer online op zoek naar bedrijven via de sociale media of zoekmachines.

in-de-zetel-hotels-zoeken.jpg

De digitale wereld, beheerst door grote spelers als Google en Facebook, is soms moeilijk te doorgronden. Maar samen met onze jonge wolven finetunen we jouw online-communicatiekanalen. We stellen je website perfect af op je sociale media en via advertenties gaan consumenten over tot conversie. Maak gebruik van de nieuwe wereld van de social media en treed in dialoog met je potentiële klanten. Beroer, ontroer en vrolijk hen daarna weer op. Creëer online traffic en begeleid je klant van a tot z volgens jouw wensen.

ocmw-brugge-postkaart-jobcampagne.jpg

E-mailing blijkt nog altijd een van de effectiefste methodes om mensen tot conversie te laten overgaan. Twijfel dus niet en speel hier op in. Ontwerp met onze hulp een mail volgens de regels van de ‘e-mailing’-kunst met een bijpassend design. Duidelijke call to action knoppen gegoten in de juiste stijl zorgen ervoor dat de consument voor jouw product kiest.

Hier enkele van onze tevreden klanten.

 

Overtuigd? Wij maken de website / app / e-mailing die aan jouw verwachtingen voldoet!