menu

Radio, webvideo en televisiereclame

Zorg dat je gezien en gehoord wordt met radio- en televisiereclame.

radio-recording-mic.jpg

Radio- en televisiereclame is een ideale tool om je doelpubliek te bereiken en dat in een geselecteerde periode en met een bepaalde frequentie. Webvideo’s moeten zeker niet onderdoen. De nieuwe mobile devices creëren meer en meer een cultuur van kijken dan van lezen. Maquina speelt hier dan ook vlot op in!

Je wil een televisie- of radiospot lanceren, maar geen idee hoe je dat technisch moet uitwerken? Het team van Maquina laat de creativiteit de vrije loop. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, een bewegend beeld nog een veelvoud daarvan. Samen zorgen we voor een beleving bij de consument en stralen we de gewenste boodschap en imago uit.

 

Rechtstreeks potentiële klanten aanspreken en je story meegeven, het is een droom. De keerzijde van de medaille: radio- en televisiereclame staat er om bekend prijzig te zijn. Maar met de juiste strategische aanpak en kennis van het medialandschap van Maquina haal je zeker jouw return on investment (ROI) terug. Op de juiste plaats op het juiste moment, is de boodschap.

pexels-photo.jpg

Een goedkoper alternatief is de webvideo. Het is wel moeilijker om via dit medium je klanten te bereiken. Maar met goede geïntegreerde online-communicatiemiddelen, waarbij wij je ook van dienst kunnen zijn, is dat geen probleem. Mensen zijn maar één klik verwijderd van jouw website - een opportuniteit die je niet kan laten liggen. Wie weet gaat jouw nieuwe video wel viral!

Een bedrijfsvideo of productvideo is een tool die je niet zomaar mag laten links liggen. Het is een klikmagneet pur sang!

Wil jij ook gehoord en gezien worden? Contacteer ons nu!