menu

Jouw corporate identity met een gepaste huissijl en logo.

huisstijl-ontwerp.jpg

Jouw imago is alles. Wij werken met zorg en kennis je logo, huisstijl en volledige identiteit uit. Altijd met vooropgesteld doel: jouw imago nog meer impact te geven. Jouw identiteit wordt doorgetrokken op alle communicatie die je voert: reclame, verpakking, belettering, website, etc. Een vast, herkenbare en hedendaagse huisstijl is dan ook een must.

In de loop der jaren vernieuwde je producten en diensten, moderniseerde je bedrijf en stelde je jouw visie bij, maar je logo bleef onveranderd. Straalt je huisstijl dan nog uit wat je wil en waarvoor je staat? Een modern design weerspiegelt pas echt je bedrijf en bovendien spreekt het ook nog je doelgroep aan.

letter-paper-presentation-mockup.jpg

Een corporate identity neerzetten en aanhouden, loont op termijn. Maar is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij zijn je waakhond die er op letten dat je aandacht niet verslapt. Een volgehouden identiteit creëert een band met de klant, een wij-gevoel. Het masseert de klant richting conversie. Vergeet ook niet dat word-of-mouth reclame wonderen doet. Met een krachtige identiteit kan je ook bij je doelgroep meer bereiken. Kortom wij helpen je imago opblinken!

De identiteit visualiseren is de volgende stap in het proces. Het geeft op een symbolische manier aan waar de organisatie voor gaat en staat. Wij ontwerpen een herkenbare huisstijl en trekken die consequent door in ieder facet van jouw communicatie. Hierdoor onderstreep je de corporate identity.

Maquina helpt jou je eigen identiteit te ontdekken of te ontwikkelen. Met een hedendaags design van je bestaande logo of upgrade van je huisstijl laten we een nieuwe wind waaien door jouw bedrijf. Bekijk onze projecten voor enkele van door ons ontworpen huisstijlen of logo's.

Interesse? Contacteer ons en wij maken je herkenbaar!