menu

Drukwerk, verpakkingen en direct mailing die een indruk nalaten.

folder-1.jpg

Drukwerk dat de aandacht van je doelgroep trekt? Een direct mailing die in het oog springt?  Wij geven jouw drukwerk, mailings, flyers, brochures, catalogen, verpakkingen en nog zoveel meer de perfecte vorm met focus op resultaat. We hebben ook oog voor je huisstijl en garanderen een geïntegreerde aanpak.

Laat je creatieve hersenhelft je in de steek? Weet je niet hoe je moet beginnen aan een stijlvolle folder of brochure? Wil je de mensen aantrekken door een opvallende verpakking? Wij kunnen overweg met al je vragen en eisen over drukwerk. Onze designers ontwerpen graag een mooie folder volgens de regels van je huisstijl.

direct-mail-scheurstrip.jpg

Direct mailings blijken nog altijd een van de effectiefste methodes om mensen tot conversie te laten overgaan. Twijfel dus niet en speel hier op in. Ontwerp met onze hulp een mail volgens de regels van de ‘direct mailing’-kunst met een bijpassend design. Duidelijke call to action blokken gegoten in de juiste stijl, zorgen ervoor dat de consument voor jouw product kiest.

Fancy of creatieve verpakkingen trekken aan. Ze beroeren mensen en zijn niet te weerstaan om toch eens vast te nemen of mee te nemen. Wij luisteren naar jouw ideeën en samen met onze input, komen we tot een verbluffend resultaat.  We gooien al onze creativiteit in de weegschaal zodat jouw product staat te schitteren op elk rek of in elke etalage.

Het is duidelijk: wij bieden je een totaalpakket aan op vlak van drukwerk en direct mailings. Wij optimaliseren je drukwerk qua vorm en stijl, zodat je de juiste consument bereikt. Met een geïntegreerde strategische aanpak zullen ze ook daadwerkelijk voor jouw product kiezen.

Bekijk een paar voorbeelden van onze gerealiseerde projecten.

Interesse? Contacteer ons!