menu

Crossmediale campagnes die offline en online marketing perfect in elkaar doen overvloeien.

Sacagroup website

Je bedrijf heeft een logo, huisstijl en trendy website, maar je campagnes bereiken niet de doelgroep? Laat Maquina jou helpen met crossmedia campagnes en sla overal waar mogelijk je tentakels uit met je communicatie. De online en offline wereld stemmen we op elkaar af  - via augmented reality bijvoorbeeld. Wij zetten je product of bedrijf in de kijker!

Wat is crossmediale marketing? Het beste van twee werelden. Maquina brengt de online en offline, geprinte/gedrukte media, wereld bij elkaar. We laten een pakkend augmented reality beeld op hun los, waarna consumenten via een QR-code of een scan van de volledige advertentie of brochure rechtstreeks naar jouw website of app surfen.

Of nog beter: we laten ze rechtstreeks online aankopen via jouw advertentie! Je zult verstelt staan wat er allemaal mogelijk is met de huidige technologie. Zowel BtoC als BtoB, creëert Manquina de optimale crossmedia campagne en tilt zo jouw communicatie naar een hoger niveau.

img1954kopie.jpg

Vandaag de dag volstaan de ‘gewone’ communicatiemiddelen niet meer om je doelgroep te triggeren. Door crossmedia campagnes versterken we afzonderlijke campagnes, we gaan uit van het concept dat alle gebruikte media een steentje bijdragen aan een volledige beleving. Elk medium heeft zijn specifieke sterktes en zwaktes, het is de bedoeling enkel de kwaliteiten uit te spelen. Gepaard met een goede call to action en we leiden ze naar waar jij wil! Maquina bezorgt je met haar crossmediale concepten het resultaat dat jij beoogt.

Bekijk enkele van onze vorige projecten en zie wat de huidige technologie voor jou in petto heeft.

 

Of neem contact op voor meer info: