menu

Creatieve marketing campagnes om jouw zaak/product de markt in te zetten.

giant-leek.jpg

Heb je een nieuw product of dienst maar weet je nog niet hoe je dit het best in de markt kunt positioneren? Maquina is een krak in het creëren en uitwerken van campagnes en creatieve concepten. Onze geoliede machine draait op kennis en ervaring en stuwt al brainstormend je marketingcampagne tot succeshoogtes.

De combinatie van de juiste online en offline diensten, die allemaal dezelfde boodschap vertellen, pushen je merk helemaal top-of-mind bij de consument. Raak en spreek mensen aan via de juiste verhalen. Consumenten richten zich niet enkel op hun ratio maar een goede storytelling roept emoties op.

Wij werken je story uit en zorgen er ook voor dat je die aan de klant verteld krijgt.

We moeten er geen doekjes om winden, marketing draait om producten of diensten verkopen. Maar de consumentenbehoefte speelt een steeds belangrijker rol. Je moet luisteren worden naar de consument, je moet hem door en door leren kennen. Op die manier helpt Maquina je in te spelen op de noden van een potentiële klant.

bussenvrouw2.jpg

Na de campagne komt het evalueren. Vooral belangrijk met zicht op de toekomst. Wat was goed? Wat kon beter of wat vermijden we best in de toekomst? Dat allemaal inschatten ligt niet voor de hand, maar Maquina helpt je bij statistische analyse van je campagnes. Het is natuurlijk belangrijk om te weten in welke mate de investering heeft opgebracht maar ook wat heeft bepaalde consumenten getriggerd heeft of waarop ze afknapten. Social media campagnes, emailcampagnes, B2B marketing, noem maar op! Ons team linkt de strategie aan creatieve kunsten en biedt u een totaalpakket aan.

Bekijk enkele van onze uitgewerkte campagnes.

Interesse? Contacteer ons hier: