menu

Advertenties, in- & outdoorreclame en belettering om mee naar buiten te komen!

advertentie-karaat.jpg

Wil je het straatbeeld veroveren en opvallen op de hoek van een plein of op een tram? De juiste doelgroep aanspreken via een goede advertentie in het juiste magazine? Maquina zet je product of bedrijf graag stijlvol in de verf en helpt je strategisch kiezen waar en hoe.

Wil je mensen aanspreken met dezelfde interesses? Of juist gewoon vooral kwantitatief veel mensen bereiken? Maquina adviseert je zowel over vorm als over strategie. Het volstaat niet om enkel maar een billboard op te hangen. Er moet over nagedacht worden hoe dit naadloos te integreren in je communicatiemix.

advertentie-a5.jpg

Adverteren in magazines heeft nog steeds een toppositie als het gaat om  herkenning, trends of de beleving. De lezer heeft namelijk een hogere affectiviteit met de materie die hij in zijn/haar handen heeft en staat dus open voor een gerichte boodschap. Een bepaald nichepubliek kan zelfs via een specifiek magazine bereikt worden. Daarom is op papier adverteren, binnen het juiste magazine, nog altijd een effectieve methode.

In- & outdoorreclame en belettering hebben voornamelijk een hoog bereik en grote frequentie. Denk dan ook aan belettering op openbaar vervoer, affichage langs de baan of in bushokjes, rijdende billboards, ledborden etc. Er zijn ook geen grenzen in deze communicatievorm: van klassiek tot knettergek. Maar natuurlijk altijd met oog voor stijl en klasse. Creëer samen met Maquina een campagne die mensen niet loslaat en waar ze wel eventjes bij stilstaan!

 

  • dsc0039.jpg
  • bussenvrouwman1.jpg
  • fullsizerender-3.jpg

 

Bekijk enkele voorbeelden van outdoor, signalisatie, kledij etc.

Interesse? Contacteer ons en wij werken iets voor je uit!