menu

Onze marketingdiensten


Bezint eer ge begint. Dat geldt niet in het minst voor je marketingaanpak. Daarom komen we graag bij je langs om te polsen naar je plannen en ideeën. We proberen je doelstellingen te doorgronden, je doelpubliek, je noden in communicatie. En maken een plan.

Volledige marketinguitwerking, van idee tot campagne.

Volgende stap, het plan ligt vast. De middelen zijn minutieus gekozen. De machine wordt in gang gezet. Doen is nu het devies. Visueel, tekstueel, … zien, horen, voelen. En waarom niet ruiken of proeven als het moet? Op papier, op het web. Informeren of verleiden. Wij maken het!

Crossmedia campagnes

Je hebt een logo, een hedendaagse huisstijl en een up-to-date website maar je mist diepgang in jouw campagnes? Maquina creëert jouw cross media campagne op maat, zo wordt je marketing naar een hoger niveau getild! 

Wat is crossmedia? We brengen de online en geprinte/gedrukte wereld tot bij elkaar. Zet je product of bedrijf in de kijker, contacteer ons en wij helpen met plezier! Bekijk enkele projecten hier.

lees meer

Campagnes en creatieve marketingconcepten

Heb je een nieuw product of dienst maar weet je nog niet hoe je dit het beste in de markt kunt zetten? Reclamebureau Maquina is krak in het creëren en uitwerken van campagnes en creatieve concepten. Onze geoliede machine met kennis en ervaring brainstormt over het idee en maakt jouw marketing campagne tot een succes. De voor ieder persoonlijke combinatie van offline en online diensten, die allemaal dezelfde boodschap uitdragen, duwen jouw merk naar ongekende hoogtes. Enkele campagnes zie je hier.

lees meer

Identiteit, logo & huisstijl

Jouw imago is alles. Wij werken met zorg en kennis je logo, huisstijl en volledige identiteit uit. Altijd met als doel om jouw imago nog meer impact te geven. Jouw identiteit wordt doorgetrokken op alle communicatie die je voert: reclame, verpakking, belettering, website en noem maar op. Een vast herkenbare, hedendaagse huisstijl is dan ook een must.
Bekijk hier enkele huisstijlen of logo's.

lees meer

Drukwerk, verpakkingen en direct mailings

Drukwerk dat de aandacht van je doelgroep trekt? Een direct mailing die in het oog springt? Wij geven jouw drukwerk, mailings, flyers, brochures, catalogen, verpakkingen en nog zoveel meer de perfecte vorm met focus op resultaat. Bekijk hier enkele voorbeelden.

lees meer

Advertenties, in- & outdoorreclame en belettering

Adverteren in magazines heeft nog steeds een toppositie als het gaat om herkenning, trends of de beleving.  

In- & outdoorreclame en belettering en hebben een hoog bereik en grote frequentie. Denk dan ook aan belettering op openbaar vervoer, affichage langs de baan of in bushokjes,... Bekijk enkele projecten met outdoor, signalisatie, kledij, enzovoort

lees meer

Websites en e-mailings

Marketingbureau Maquina is een creatief bureau dat jou ook helpt om bestaande en nieuwe klanten aan te trekken via online media, website, e-mailmarketing en reclame. Wij creëren en bouwen tools die opvallen en converteren. Ook via deze weg stuwen we jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes!
Enkele tevreden klanten vind je hier.

lees meer

Radio, webvideo en televisiereclame

Radio- en televisiereclame is een ideale tool om bij je doelpubliek te geraken en dat in een geselecteerde periode en met een bepaalde frequentie. Webvideo heeft zeker niet minder impact. De huidige breedbandconnectie, de smartphones en tablets creëren meer en meer een cultuur van kijken dan van lezen. Daarom is een bedrijfs-, product- of video een tool die je niet zomaar mag laten links liggen. Bekijk hier enkele voorbeelden van video, tv of radio.

lees meer