Maquina zet recordtijd neer in de creatie van huisstijl en app voor ‘Wil Je Sporten’

Maquina zet recordtijd neer met huisstijl en app voor ‘Wil Je Sporten’

Tot voor kort stond ‘Wil Je Sporten’ bekend als ‘Fit4Business’. Een bedrijf dat sportieve events organiseert voor andere bedrijven. Met ‘Wil Je Sporten’ wordt de doelgroep iets verbreed naar groepen die sportief voor de dag willen komen, maar niet noodzakelijk in een bedrijfscontext.

Midden in de naamsverandering werd ‘Wil Je Sporten’ echter al aangezocht door Rexel, een grootleverancier in elektronisch toebehoren, om een spinningevent te organiseren ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Dit tijdens een roadshow in Vlaanderen en Wallonië.

Tot de app interface toe!

Ouch, dat vereiste een snelle branding… Maquina schoot als een speer uit de startblokken en trok een verschroeiende spurt: een nieuw logo, roll-up banners voor op de events in de Ghelamco Arena, t-shirts voor de hostessen én het design voor de interface van de scoremetingsapp werden in een recordtempo klaargestoomd. Deze app werd getekend in functie van de data die op schermen getoond werd en is attractief gemaakt door het gebruik van vlotte animaties van grafieken en cijfers.

Zelfs Usain Bolt kan niet bijbenen!  Heeft jouw merk ook nodig aan een design sprint? Neem zeker contact met ons op voor een vrijblijvende analyse!

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Cookie instellingen