Cross media tools


MAQUINA geeft hoegenaamd geen marketingadvies uit een ivoren toren. De op elkaar afgestemde cross media tools die je worden voorgesteld worden effectief in-house ontwikkeld, door een groep getalenteerde design professionals. We zijn gebeten door digital, gepassioneerd door print en begeesterd door video.

Consistent creatief

Als bedrijf of organisatie communiceer je veel. Heel veel. Nog meer dan je zou denken, eigenlijk. Precies daarom heb je een betrouwbare partner nodig die een uniforme stijl voor jouw communicatie kan creëren. Of het nu gaat om huisstijldocumenten, commercieel drukwerk, je online aanwezigheid of inspirerende visuals voor social media-accounts: uniformiteit en consistentie zijn key. MAQUINA waakt mee over je brand values en zorgt zo voor de consistente en professionele uitstraling van je organisatie.

 

— Audiovisual

— Event & expo

— Public Relations

— Print

— Social media

— Website & UX

we zijn communicatiepartner van:

Cross media content of mixed media

Met print, digital, audio en video heb je als merk een massa aan mogelijkheden gekregen om je boodschap de wereld in te sturen. Het blijft echter wel zaak die boodschappen netjes op elkaar af te stemmen binnen jouw branding afspraken. En dit brengt best wat uitdaging met zich mee! Dacht je bijvoorbeeld al na over hoe je logo zich zal gedragen op een klein smartphonescherm? Of in die denderende animatievideo? Wat de boodschap of de drager ook moge zijn: de strategen, designers & communicatiespecialisten bij MAQUINA loodsen je feilloos naar het perfecte resultaat.

Geïntegreerd concept

Bij het geïntegreerde concept zijn de afzonderlijke tools, of media, gedeeltelijk of volledig met elkaar verweven terwijl ze wel samengehouden worden door de boodschap of het concept. De reden waarom de media overlappen komt door de beperkingen die de afzonderlijke media hebben. De eigenschappen van de media vullen echter elkaar wel aan. Print bijvoorbeeld bereikt een bepaald publiek en kan worden aangevuld met online media zoals website en social kanalen zoals facebook, instagram, Google, pinterest, en nog veel meer.

Radio en Televisie zijn daarnaast ook 2 analoge kanalen die altijd worden aangevuld met print en/of andere online media. Dit komt doordat er bij radio & televisie, net zoals in print, een beperking is aan interactie met het publiek. Deze wordt bij gevolg aangevuld door de kracht van de mobiele telefoon, de sms-functie, een website, enz. Door media te combineren wordt er gezorgd voor een grotere beleving en dus ook grotere betrokkenheid met het doelpubliek.

 

Welke specifieke media moet worden ingezet hangt volledig af van de doelgroep(en) van jouw brand en het concept / de boodschap.  

Nog niet overtuigd? Ontdek enkele cross media tools die we hebben uitgewerkt:

 

Worden we ook jouw vaste communicatiepartner?

Mail ons je briefing
Of bel op +32 (0)51 14 01 74

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Cookie instellingen