Branding & rebranding


Starten doe je best bij het begin. Of er net voor, als het even kan. MAQUINA begeleidt je langsheen de positioneringsoefening, merkpropositie en huisstijldocumenten en ontwikkelt zo samen met jou een duurzame, responsive merkidentiteit.

Een merkidentiteit bouwen

Branding, of het creëren van een merk, is de eerste stap in je marketing- of communicatieplan. Of dat zou het toch moeten zijn. Een goed doordachte merkidentiteit vormt een solide basis voor latere campagnes of communicatie. Branding gaat trouwens veel verder dan enkel een leuke visuele representatie. Het omhelst onder andere de tone-of-voice, bepaalt de positionering van je merk en straalt de waarden uit die je naar buiten wil brengen.

Only diamonds are forever. Soms is je merk aan een rebranding toe: een nieuwe, frisse blik op je bestaande identiteit. Ook in dat geval zit je met een design sprint gebeiteld. We betrekken je bij de brainstorm en bouwen je merk op rond wat bestaat, niet andersom.

Branding diensten:

Logo & bedrijfsidentiteit

Namebranding

Positioneringsoefening

Design sprint

Heb je een andere vraag of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op
Of bel op +32 (0)51 14 01 74

Naast het logo en een bijpassende huisstijl denk je best ook na over het imago dat je het merk wil aanmeten. Welke doelgroep je beoogt en welke beleving je het merk wil meegeven zijn daar belangrijke parameters voor. Meer nog dan voorheen hechten consumenten —zij het B2B of B2C— zich aan de waarden die een merk uitdraagt.

Passen jouw kernwaarden bij de levensstijlen of -visies van je kopers? Zijn je waarden oprecht en kan je de beloftes waarmaken? Wij helpen je ze alvast graag communiceren.

Branding referenties

Branding in co-creatie

We willen geenszins met buzzwords strooien, maar co-creatie is wel degelijk de beste methode om een goede en doordachte merkidentiteit neer te poten. Samen met jouw kennis van de markt, klant, product en prijs gaan we aan de hand van bewezen technieken en modellen op zoek naar de juiste corporate identity. MAQUINA wordt zo de partner voor de branding of rebranding van het merk en de waarden die jij voor ogen hebt.

Co-creatie

het verzamelen van verschillende invalshoeken opent nieuwe perspectieven voor de ontwikkeling van jouw merkbeeld, imago of tone-of-voice.

Nog niet overtuigd? Ontdek enkele van onze branding cases

 

Wordt MAQUINA de partner voor jouw branding?

Mail ons je briefing
Of bel op +32 (0)51 14 01 74

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Cookie instellingen