Keep your friends close

Here’s what you oughta know.

Creatief team met talent(en)

Maquina huisvest een team van creatives van verschillende pluimage. Designers, marketeers, strategen, technologiespecialisten of mensen die een paar van deze kwaliteiten combineren. We zijn tegelijk generalisten én specialisten op het vlak van marketing en communicatie. Ons team sluit perfect aan bij de vereisten van jouw doelstelling of project. Van bij de start wordt ook jij als klant bij het creatieve proces betrokken: van strategiebepaling over het verhaal tot het beheer van je merk.

We hebben een gezonde interesse in jouw bedrijf, en maken van jouw doelen dan ook graag de onze.

Code of conduct

Uiteraard wil je meer weten over het agency aan wie je de branding van je bedrijf gaat toevertrouwen. Daarom goten we de 5 meest typerende kenmerken van onze studio in een lijstje.

N°1

We betrekken je bij het creatieve proces

Je kent je dienst of product, klant en markt beter dan je op dit moment vermoedt. We helpen je hoofd- van bijzaak te onderscheiden en injecteren de nodige dosis creativiteit in het proces.

N°2

Out-of-the-box is onze natuurlijke habitat

We denken voorbij de grenzen van het conventionele. Dit geldt zowel voor design, tools als mediakeuze. Je bent ten slotte baas op de plek waar je concurrent niet aanwezig is.

N°3

Korte lijnen, directe communicatie, open vizier

There’s no such thing as a stupid question. We stellen vragen over dingen die ons niet duidelijk zijn, en helpen zo je boodschap te verhelderen.

N°4

We’re a hyper experienced bunch

Maar onze gemiddelde leeftijd is nog steeds kleiner dan onze schoenmaat. ‘Nuff said.

N°5

No such thing as free lunch

Creativiteit is niet alleen de reden waarom we dit werk hebben gekozen, het is ook de backbone van onze business. We kunnen die dus simpelweg niet gratis weggeven.

We bieden je wel graag een vrijblijvend eerste gesprek en een conceptueel voorstel over hoe wij je project zouden aanpakken, vergezeld van een prijsinschatting.

the studio

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Cookie instellingen