Bezoek ons op de Bedrijven Contactdagen 2019!

 

Bezoek ons op de Bedrijven Contactdagen 2019!

Woensdag 4 en donderdag 5 december staat Maquina, samen met 9 klanten, op de Bedrijven Contactdagen in Kortrijk. Onder het mom ‘Talk is cheap, facts speak’ brengen we staalharde bewijzen van ons kunnen in de vorm van een real-life infographic.

 

Een uniek standdesign

Kortrijk Expo vormt het tweejaarlijks toneel waarop het kruim van ondernemend West-Vlaanderen zich verzamelt. Ook Maquina vind je er terug, op stand 172 meer bepaald, samen met 9 van onze klanten. Echt eenvoudig is het niet om een creatief concept te vinden dat het kennen en kunnen van tien verschillende bedrijven eer aandoet. Maar al zeggen we het zelf, dit jaar zijn we er wonderwel in geslaagd. Samen met onze partners en deelnemers aan de beurs organiseerden we op regelmatige basis brainstorm- en updatesessies waarin het concept beetje bij beetje vorm kreeg. Paneel per paneel, vierkante meter per vierkante meter.

Het spreekt voor zich dat we jou als klant, leverancier of potentiële klant graag op onze stand verwelkomen tijdens deze tweedaagse. Een bezoek aan de beurs is helemaal gratis. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf registreren via de link hiernaast. Je ontvangt onmiddellijk je gratis ticket in je mailbox.

Registreer je hier en ontvang gratis tickets!

Je ontvangt de tickets in je mailbox nadat je je gegevens hebt doorgegeven.

Registreren

Samen sterker

De deelnemende bedrijven aan onze groepsstand zijn: Group Galloo (recyclage), Forum Jobs (interim- en uitzendkantoor), Twice (event organisers), Casier Risk & Insurance (verzekeringen), Eres Scherpereel (office supplies), Trustteam (IT-oplossingen), ’t Veer (maatwerkbedrijf), Mera-Claeys (vending machines), Ma Kwizien (catering) en natuurlijk Maquina zelf.

Coverage in de pers

Dat het concept reeds op voorhand enige aandacht naar zich toe wist te trekken bewijzen de verschillende persartikels die rond onze stand verschenen. Zo pikten tal van media in ondernemersland het persbericht over de creatieve aanpak op. Je las onder meer artikels op volgende mediakanalen:

Made in West-Vlaanderen:
‘Bedrijven willen zien en gezien worden op de Bedrijven Contactdagen’.

Het nieuws van West-Vlaanderen:
‘West-Vlaamse bedrijven bemannen innovatieve no-nonsensestand op Bedrijven Contactdagen in Kortrijk’.

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share
Cookie instellingen